Simployer utökar ledningsgruppen med svensk CMO

Andreas Hjerpe är nyligen anställd som Chief Marketing Officer i Simployer Group. Han kommer att utgå från Stockholmskontoret vilket är den del i företagets internationella satsning.
Tuesday, November 3, 2020
Andreas Hjerpe, Chief Marketing Officer i Simployer Group.

-Rekryteringen av Andreas som ledare för den centrala marknadsfunktionen med placering i Stockholm visar tydligt att vi tar den internationalisering vi ser inom HR-tech och komptensmarknaden på allvar säger Thorfinn Hansen, Simployer Groups CEO.

Simployer är ett av Skandinaviens största SaaS-bolag. Företaget har i över 35 år haft en marknadsledande roll inom HR-lösningar och har i både Sverige och Norge experttjänster kopplade till juridik, personal och ekonomi från ett arbetsgivarperspektiv. Bolaget har en tydlig strategi om en kraftig tillväxt i Nordeuropa genom ett enhetligt och attraktivt erbjudande till marknaden.

Andreas har lång erfarenhet från både Saas-verksamheter och som konsult inom digital marknadsföring, bland annat som Senior Manager på Accenture Internative. Han har tidigare arbetat inom Visma koncernen och bland annat varit marknadschef på Visma Commerce. Nu ser han fram emot att komma igång i sin nya roll.

-Jag ser fram emot att kunna bidra med min erfarenhet både från Saas-branchen och marketing, men även med bredd och nya perspektiv. Min förhoppning är att de närmsta åren kommer att präglas av stark tillväxt i ett högt tempo, där vårt varumärke och vår position på både nya och befintliga marknader stärks och förtydligas – en resa som jag verkligen ser fram emot att vara en del av, säger Andreas Hjerpe.

Andreas Hjerpe kommer att ha övergripande ansvar för Simployers varumärke och marknadsföring i både Sverige och Norge och kommer att vara starkt bidragande till företagets framtida tillväxt.