Salgskonsulent

Motiveres du av å skape resultater sammen med andre, og av å skape gode kundeopplevelser? Er du trygg nok til å ta eierskap til våre løsninger, og utfordre kunden på deres hverdag? Trives du i en utfordrende arbeidshverdag med høyt tempo?
Da er kanskje du vår nye salgskonsulent i teamet som arbeider med rådgivende løsningssalg av vår HRM-løsning.

Å jobbe i Simployer handler om stolthet og engasjement, og vi legger forholdene til rette for læring og utvikling gjennom et stort salgsmiljø med flere ulike roller. Man får være en del av et av landets beste fagmiljøer innen HR og ledelse, og vi selger innovative løsninger som kombinerer fag og teknologi. Vi har et stort salgsmiljø preget av vinnerinstinkt, engasjement og høyt tempo hvor det er gode muligheter for læring og utvikling.

Din arbeidsdag kan se slik ut:

  • Legge planer for hvordan du og teamet skal nå målene sine
  • Kontakte nye og eksisterende bedriftskunder per telefon
  • Kartlegge og løse kundens utfordringer via telefon og nettmøter/videokonferanse 

Dette er stikkord om deg:

  • Du er resultatorientert, nysgjerrig og uredd
  • Du evner å sette deg inn i kundens behov innen våre fagområder, og har gjerne erfaring eller interesse for strategisk HR som fag. Gjennom dette utfordrer du kunden til å ta i bruk morgendagens løsninger
  • Du har en sterk salgs- og forretningsforståelse
  • Du har gode kommunikasjonsevner
  • Du evner å jobbe strukturert og drive salgsprosessene fra A-Å
  • Du forstår hvordan egne styrker og resultater kan bidra til å løfte et team som helhet
  • Du identifiserer deg med våre verdier "personlig, kompetent og nyskapende"

Hva tilbyr vi?

Våre verdier er at vi er personlige, kompetente og nyskapende – og dette kjennetegner kulturen vår. Kollegaene dine er kvalitetsbevisste og genuint opptatt av kundens brukeropplevelse. Vi er fokuserte på å jobbe i team, dele kompetanse, og at vi trives på jobb! Vi holder til i flotte lokaler i Sarpsborg og ser på dette som et viktig samlingssted for våre medarbeidere for å bygge denne kulturen, men er opptatt av å legge til rette for fleksibilitet. 

Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, firmahytter, kantine, eget treningsrom med mer. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med salgsleder Anders Lunke  på tlf 995 04 934  eller HR Business Partner Karina Sandell Lauritzen på tlf 918 58 159.

Send us an application

Fill in the fields below to send us an application for this position.