Product Marketing Specialist

Vi søker nå en Produkt Marketing Specialist som skal bidra til å posisjonere Simployer produkter og tjenester tydelig på markedet, og dermed være et bindeledd mellom vårt produktapparat og det kommersielle. I denne rollen vil du både jobbe med salgsavdelingene for å støtte de med kunnskap og materiell for å forenkle kommunikasjonen med kundene, og samtidig bidra for at Simployer får maksimalt utbytte av eksisterende produkttilbud og lanseringer.

Hvordan kan en typisk arbeidsdag se ut?

  • Ende-til-ende prosjektledelse av «Go to market»-kampanjer – alt fra større produktlanseringer til ulike former for produktoppdateringer
  • I samarbeid med produktsjefer; videreutvikle posisjonering og salgsargumenter til våre produkter og tjenester.
  • Utvikle og distribuere ulike former for produktkommunikasjon (eks salgspresentasjon, produkt- og tilbudstekster) og kundekommunikasjon.
  • Gjennomføre undersøkelser og samle inn data og informasjon fra brukere og markedet for å bedre forstå og kommunisere markedstrender og igangsette nye initiativer.
  • Utvikle, planlegge og koordinere ulike events

Hvem ser vi etter?

  • Du har bachelor i markedsføring eller tilsvarende
  • Du har erfaring med B2B salgsprosesser og fortrinnsvis software produkter (SaaS)
  • Du er sterk på skriftlig og muntlig formidlingsevne, både norsk og engelsk

Du er sterk på teknologi- og forretningsforståelse, og trives med å jobbe i dette skjæringspunktet. Du liker å bruke databasert innsikt og «gjør det enkelt» er et mantra du kan kjenne deg igjen i når du skal omsette dette til kommersielle muligheter og kommunikasjon. Det å koordinere kryssfaglige team og sammen med andre skape gode kundeopplevelser trigger deg!

Hva tilbyr vi?

Våre verdier er at vi er personlige, kompetente og nyskapende – og dette kjennetegner kulturen vår. Kollegaene dine er kvalitetsbevisste og genuint opptatt av kundens brukeropplevelse. Vi er fokuserte på å jobbe i team, dele kompetanse, og at vi trives på jobb! Vi holder til i flotte lokaler i Sarpsborg, sentralt i Østfold. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, firmahytter, kantine, eget treningsrom med mer.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Head of Marketing Camilla Løland på telefon 920 40 636, eller HR Business Partner Karina Sandell Lauritzen på tlf. 918 58 159.

Send us an application

Fill in the fields below to send us an application for this position.