Gard Rønning blir Norgessjef i Simployer

Simployer Group satser sterkere i både Sverige og Norge. Det betyr en ny struktur i selskapet som gjør at Gard Rønning tar steget opp fra å lede en forretningsenhet til å lede hele Simployers satsing i Norge.
Cornelia Bjørke-HillHead of Group Communications and PR
Tuesday, October 27, 2020

Hvordan blir overgangen fra å være kommersiell direktør til å være øverste leder i Norge?

Etter 10 år i selskapet, kjenner jeg markedet, produktene og folkene våre godt. Det å tydeliggjøre en komplett HRM-løsning til kundene og markedet blir veldig spennende. Vi vet at kundene har ønsket et mer helhetlig tilbud fra oss, og vi vil gjennom den nye strukturen levere dette. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med alle produktene våre mot et veletablert og godt kjent marked. Vi er markedsledende på begge våre hovedområder, men har mange nye, innovative løsninger å tilby det norske markedet. Simployer Norge har mer enn 100 medarbeidere som brenner for å levere på visjonen vår om å gjøre det enklere å være en god arbeidsgiver, forklarer Rønning.

Gard Rønning har 15 år bak seg i ledende stillinger innen salg og markedsføring fra blant annet Confex, Coca-Cola, og Hafslund, før han tok steget inn i ledelsen i Infotjenester og Simployer for 10 år siden.

Hvorfor er det viktig å satse mer spesifikt i henholdsvis Sverige og Norge?

Markedene har kommet litt ulikt i sin modenhet innen våre hovedsatsningsområder. I begge land ønsker kundene helhetlige løsninger og en strategisk samarbeidspartner innen HRM. For å kunne tilby best mulig produkter og tjenester til de ulike markedene, blir det viktig å fokusere mer på hvordan vi totalt sett kan innfri markedenes forventninger enn å sette søkelys på hvert enkelt forretningsområde, sier Rønning.

 

Thorfinn Hansen fortsetter som konserndirektør i Simployer Group og konsernledergruppen består av medlemmer fra ledergruppene i begge land.